Societatea Inventatorilor din Romania

 

 

I N V I T A T I E

Ne face o deosebita placere sa va invitam sa participati la "INVENT-INVEST" Innovation Workshop, un eveniment international, ce continua seria evenimentelor noastre traditionale aflate sub egida „Targul International de Inventii si Idei Practice”. Evenimentul va avea loc la Oslo, Norvegia, in perioada 24-27 Aprilie 2024, fiind organizat de catre Societatea Inventatorilor din Romania, in parteneriat cu Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi, Romania (https://www.tuiasi.ro/?lang=en) si Universitatea Norvegiana de Stiinte ale Vietii, Norvegia (https://www.nmbu.no/en), cu sprijinul companiilor locale si al institutiilor guvernamentale.
Acest eveniment isi propune sa faciliteze intalnirea dintre cercetatorii si inventatorii din Romania si din Norvegia, care activeaza in diferite domenii stiintifice, intr-un cadru care sa le permita atat prezentarea realizarilor inovative proprii cat si a capabilitatilor si facilitatilor de cercetare de la institutiile pe care le reprezinta. Aceasta oportunitate constituie un bun prilej pentru participanti de a se cunoaste mai bine in vederea unor viitoare colaborari si in final pentru a crea premisele necesare pentru a transfera know-how-ul dezvoltat in comunitatea academica catre sectoarele de productie si afaceri.
In acelasi timp, acest workshop reprezinta o oportunitate pentru cresterea vizibilitatii institutiei fiecarui participant si promovarea creativitatii tehnice, contribuind totodata la dezvoltarea de noi tehnologii si servicii complementare, in functie de nevoile actuale din fiecare tara.
Astfel, obiectivul acestui eveniment este legat de stimularea creativitatii, dezvoltarea de noi tehnologii, produse si servicii cu competitivitate ridicata, mai ales datorita caracterului inovativ. Prin urmare, cele mai performante brevete care vor fi prezentate in cadrul acestui eveniment vor fi evaluate de catre experti, cu acordare de premii in consecinta.
Evenimentul va fi gazduit de Hotelul si Centrul de Conferinte Radisson Blu, Oslo Alna, in apropierea capitalei Norvegiei, care este cel mai mare centru economic, stiintific si cultural, oferind vizitatorilor multiple oportunitati pentru a petrece un sejur academic cat mai agreabil.
Nu se percepe taxa! dar participarea este conditionata de prezenta fizica la eveniment cu obligativitatea prezentarii in limba engleza a unui brevet de inventie (cu rezumat trimis in prealabil la organizatori) la care participantul are calitatea de autor/coautor si isi asuma acoperirea cheltuielilor de transport si cazare. Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati prin email secretariatul SIR:

secretariat@inventica-sir.ro

 

 

 

 

 

 

 

 


Home      News      E-Mail
Copyright © 2024